blaadje-staand
blaadje-liggend
blaadje-4
blaadje-staand

Sinds half februari 2012 is deze Haagse bakkerij actief onder de naam Lekker Brood. Op de website van Lekker Brood zie je de ambacht van onze partner, die sinds enige tijd een plekje heeft gekregen in onze Supermarkt.

De broodspecialiteiten worden inmiddels allemaal gebakken met biologische grondstoffen, op een wijze die nog meer smaak en karakter toevoegt aan de broden. Daar nemen ze de tijd voor. Een Lekker Brood is immers 48 uur onderweg voordat het op de toonbank ligt. Daaraan voegen we betrokkenheid toe. Ieder Lekker Brood wordt met passie bewerkt voordat het de stenen ovenvloer opgeschoten wordt.

Ook blijft het team van Lekker Brood op zoek naar mogelijkheden om het morgen beter te doen. Zoals bijvoorbeeld biologische grondstoffen die ze zo lokaal mogelijk inkopen. Maar daar hoort natuurlijk ook bij een (gedeeltelijke) vervanging van zout op een vernieuwende wijze, die gewaardeerd zal worden.

Nu ze in hun bakkerij  alleen nog maar biologische ingrediënten gebruiken, kunnen de bakkers het assortiment Lekker Brood verder uitbreiden. Inmiddels hebben de bakkers, samen met een aantal klanten, een tarwebrood met pompoenpitten ontwikkeld, een Lekker Brood dat boven verwachting presteert. Ook is er een verrassend frisse muffin met frambozen van Raspberry Max ontwikkeld. Supermarkt Mikros werkt sinds 2016 nauw samen met deze partner en ervaart dagelijks de heerlijke kwaliteit uit monde van tevreden klanten. 

broodplank
lekkerbrood1

BROOD

Brood, daar zit wat in! Wie kent deze beroemde slogan nou niet?
Bakker Bertram levert tien soorten brood, die wij dagelijks in de winkel bakken, snijden en inpakken. Allison met walnoten, tuinbrood, speltbrood of gewoon een halfje wit of bruin, er is genoeg keus!

Naast de broden van Bertram verkopen we ook een ruime keuze aan biologisch brood. We bakken de zuurdesem, allisonbroden en noten- en vruchtenbollen af in de winkel, zodat het altijd lekker vers is. De broden liggen ongesneden in het vak in de herkenbare groen/witte papieren zakken, maar als u gesneden of een halfje wilt, is dat natuurlijk geen probleem.

 

img_3729
img_3735
img_3737
img_3718
img_3727
img_3736

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress